Filsbäck Fastighets AB

VÅRA LOKALER

På jakt efter den perfekta lokalen för din växande verksamhet? Våra fastigheter är anpassade för att möta en mångfald av affärsbehov, oavsett om du planerar att expandera, starta upp eller omstrukturera. Hos oss finner du lokaler som är optimalt designade för en rad olika verksamhetstyper.

Vi förstår vikten av att hitta rätt plats för din affärsidé. Därför genomför vi en noggrann selektion för att säkerställa att varje lokal matchar de specifika kraven för den verksamhet den är avsedd för. Vi tar hänsyn till alla nödvändiga aspekter som storlek, ventilationssystem, brandsäkerhet och specialanpassningar såsom fettavskiljare. Dessutom är det viktigt för oss att din verksamhet ska kunna hantera hyreskostnaderna på ett hållbart sätt.

Vi är här för att hjälpa dig hitta just den lokal som lyfter din verksamhet till nya höjder. Låt oss tillsammans utforska möjligheterna och se till att du får en plats som inte bara möter, utan överträffar dina förväntningar. Kontakta oss idag för att börja diskussionen och steg för steg komma närmare ditt ideal.

Är du intresserad av att hyra en lokal av oss? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss när vi har något som passar ditt behov.

KANTARELLEN

Adress: Wennerbergsvägen 51, 531 40 Lidköping
Typ av lokal: Lager
Byggår:
2020

I ett attraktivt industri- och handelsområde erbjuder vi ett brett utbud av lokaler som passar för olika verksamheter. Våra fastigheter är belägna vid en av Lidköpings större infarter, vilket garanterar utmärkt synlighet och tillgänglighet.

Lokalutbud:

  • Kontor: Moderna kontorsytor från 75 till 475 kvm, idealiska för både små och större företag.
  • Butik: Perfekta butiksytor mellan 100 och 475 kvm, placerade för maximal exponering.
  • Lager & Logistik: Effektiva lager- och logistiklösningar från 75 till 825 kvm med tillgång till terminal och lastbryggor.
  • Garage/Verkstad: Flexibla utrymmen från 100 till 400 kvm för verkstadsbaserad verksamhet.

Alla lokaler är anpassningsbara och erbjuder stora möjligheter för olika kombinationslösningar. Fastigheten är välskött och strategiskt placerad, perfekt för företag som värdesätter kvalitet och läge.

GULKREMLAN

Adress: Tallhagsgatan 8, 531 40 Lidköping
Typ av lokal: Lager
Byggår:
2020

Upptäck vår mångsidiga fastighet som kombinerar verkstad, lager och kontorsutrymmen. Belägen på en utmärkt adress, erbjuder denna fastighet en optimal lösning för företag som söker flexibilitet och effektivitet i sin dagliga verksamhet.

Lokalutbud:

  • Verkstad: Rymliga verkstadslokaler som stödjer en mängd industriella och hantverksmässiga verksamheter.
  • Lager: Tillgängliga lagerutrymmen som säkerställer smidig logistik och enkel tillgång till lagrade varor.
  • Kontor: Moderna och ljusa kontorsytor som skapar en produktiv arbetsmiljö för ditt team.

Varje lokal är designad med tanke på maximal användbarhet och kan anpassas för att möta specifika verksamhetsbehov. Fastigheten är välskött och erbjuder ett bekvämt och inbjudande arbetsklimat med alla nödvändiga faciliteter.

Vill du veta mer om våra tillgängliga fastigheter och hyresmöjligheter? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast möjligt. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta den perfekta lokalen för dina behov.

 

Filsbäcks Fastighets AB
Filsbäcks Egendom
531 91 Vinninga
Tel: 0510-500 84
Fax: 0510-500 65
Mobil: 0707-42 83 27
E-post: info@filsback.com