Eventlokal

Eventlokal att hyra

Intill driving range och övningsområdet, och nu under ledning av Läckö GK, erbjuder vårt klubbhus en unik mötesplats som är öppen bara för er när ni bokar. Här kan upp till 40 gäster njuta av en hemtrevlig lokal med öppen spis och charmiga takbjälkar, perfekt för både golfrelaterade tillställningar och helt andra event. Oavsett om ni planerar en svensexa, en mysig familjemiddag, eller kanske en födelsedagsfest, ger närheten till golfbanan en extra trevlig touch. Men det är er dag, så gör platsen till vad ni vill! Boka vårt klubbhus och skapa minnen för livet, mitt på den vackra golfbanan eller helt oberoende av golfspel.

Klubbhuset

  • Enastående Miljö: Vår lokal är belägen mitt i den natursköna omgivningen av vår golfbana, vilket ger en charmig och inbjudande plats.
  • Lokalen: I klubbhusets öppna matsal finns en värmande eldstad samt en inbjudande soffgrupp med olika härliga tavlor.
  • Flexibla Utrymmen: Vår matsal kan anpassas för både små och stora grupper, och vårt kök är utrustat för att hantera olika tillställningar.
  • Prisvärda Paket: Vi har olika paketlösningar för att passa alla budgetar och behov.

Boka Din Visning Idag!

Är du intresserad av att se vad vi kan erbjuda för ditt nästa event? Kontakta oss för att boka en visning och upptäck varför vår lokal är det perfekta valet. Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa oförglömliga minnen.

Filsbäcks Egendom
531 91 Vinninga
Tel: 0510-500 84
Fax: 0510-500 65
E-post: info@filsback.com

Olly: 070-330 52 84